Wat zijn de voordelen van onze producten?

Een koelruimte is in de eerste plaats een soort van ecoenergietech koelapparatuur groot model of andere afmetingen. Het is een apparaat dat wordt gebruikt om levensmiddelen, cosmetica, geneesmiddelen of farmaceutische produkten, bloemen of menselijke lichamen in mortuaria bij een zeer lage temperatuur gedurende lange tijd te bewaren en te conserveren. Er zijn echter verschillende soorten …
Ga door met het lezen van Wat zijn de voordelen van onze producten?

Wat is een ecologische koelcel?

Ecologische koelcellen zijn gemaakt om een grote hoeveelheid voedsel (fruit en groenten) op te slaan, zoals wortelen, Chinese kool, koolrabi, radijs, bieten, aardappelen, uien, pompoen, ananas, watermeloen… Groentekelders verbruiken meer energie en de prijzen zijn duurder, maar ze zijn betrouwbaarder en gemakkelijk te controleren. De koelcel is geschikt voor de opslag en conservering van diverse …
Ga door met het lezen van Wat is een ecologische koelcel?

Werking van een koelcel

Er zijn twee dingen die essentieel zijn voor de goede werking van een ecoenergietech koelruimte: de koelunit of -motor en de koelmiddelen. Zij dienen als warmtedrager voor uw koude apparatuur en maken zo een energetische warmte-uitwisseling in het koelsysteem mogelijk. Ongeacht de technologie waarvan het koelhuis gebruik maakt, werkt het koelcircuit echter in bijna alle …
Ga door met het lezen van Werking van een koelcel

De verschillende soorten isolatie voor koelcel

De koelruimte is een installatie met een conserveringssysteem voor lage temperaturen. Koelkamers, die worden gebruikt voor het conserveren van verschillende producten, voedsel en andere bederfelijke goederen, zijn uitgerust met een koelsysteem met thermische isolatie. Maar of het nu gaat om een positieve of negatieve koelcel, het is belangrijk om de verschillende soorten isolatie te identificeren …
Ga door met het lezen van De verschillende soorten isolatie voor koelcel

De normen die moeten worden gerespecteerd voor een koelcel

De koelruimte blijkt nuttig, zelfs onmisbaar te zijn voor de cateringprofessional. Het is een plaats die dient als opslagplaats voor levensmiddelen. Om een conservering volgens de normen aan uw producten aan te bieden. Ideaal zou een koelcel zijn met 2 compartimenten: een positieve kamer en een negatieve kamer. Wat betreft het type apparaat dat geschikt …
Ga door met het lezen van De normen die moeten worden gerespecteerd voor een koelcel