Wat zijn de voordelen van onze producten?

chambre-froide

Een koelruimte is in de eerste plaats een soort van ecoenergietech koelapparatuur groot model of andere afmetingen. Het is een apparaat dat wordt gebruikt om levensmiddelen, cosmetica, geneesmiddelen of farmaceutische produkten, bloemen of menselijke lichamen in mortuaria bij een zeer lage temperatuur gedurende lange tijd te bewaren en te conserveren. Er zijn echter verschillende soorten koelkasten, en ze hebben verschillende gebruiksmogelijkheden en volumes, afhankelijk van uw behoeften. Om u te helpen iets meer over dit onderwerp te weten te komen, richten wij ons daarom op de soorten koelcellen en de verschillende producten die u erin kunt bewaren.

Soorten koelcels

chambre froide positive Of u nu een soort professionele handelaar bent in de verkoop van verschillende voedingsmiddelen zoals catering, u zult een koelcel nodig hebben om uw verse groenten, meerdere liters melk en andere producten in op te slaan. Ook voor laboratoria die onderzoek doen met producten die zeer gevoelig zijn voor warmte en verschillende temperatuurniveaus en die goed geïsoleerd moeten zijn, hebt u koelapparatuur nodig om de verschillende onderzoeksproducten op te slaan. Maar ook voor farmaceutica is het ideaal een koelruimte te hebben om geneesmiddelen zoals inhalatoren, insuline, bloedgroep, enz. te bewaren.

Soorten koelcels

De positieve koelruimte: zoals de naam al zegt, wordt deze hoofdzakelijk gebruikt voor de opslag van verschillende soorten producten of van producten die niet moeten worden ingevroren. Voorbeelden hiervan zijn fruit, groenten, zuivelproducten, bloemen en sommige laboratoriumproducten. Dit type koelvitrine blaast gewoon koude lucht met een temperatuur van 0°C of hoger. En de producten die in de koelvitrine worden bewaard, mogen niet te lang in de positieve koelvitrine blijven.

De negatieve koelvitrine: Deze koelvitrine wordt hoofdzakelijk gebruikt om producten of levensmiddelen voor langere tijd te bewaren. In deze ruimte kunnen producten immers worden bewaard door ze in te vriezen en de verspreiding van verschillende soorten bacteriën een halt toe te roepen. En dit geldt vooral voor de vleesgroep en visproducten zoals verschillende soorten vis. Ook in de medische sector moeten bloedgroepen worden bewaard bij een constante temperatuur van -25°C. Om het invriezen in de koelvitrine mogelijk te maken, moet de temperatuur in de koelruimte voor bloedbanken dus tussen -18 °C en -26 °C liggen.

Aangepaste professionele koelcels

chambre froide compacte Afhankelijk van uw behoeften op het gebied van koelmeubelen met lage temperatuur, hebt u een ruime keuze aan types :

De compacte koelruimte: deze koelruimte is over het algemeen kleiner dan andere modellen van modulaire koelkasten. Hij kan niet worden gedemonteerd voor installatiedoeleinden. Wat het gebruik betreft, wordt dit apparaat, dat soms van roestvrij staal is gemaakt, hoofdzakelijk gebruikt voor het conserveren van onbereide of halfbereide produkten of van levensmiddelen met grondstoffen die in hun verpakking zitten.

De modulaire en opblaasbare koelruimte: aan zijn naam te zien is deze koelruimte dus aanpasbaar aan uw behoeften. De installatie van een koelruimte is niet definitief en kan zeer goed worden gedemonteerd en gemonteerd volgens uw wensen. Deze koelvitrine is samengesteld uit verschillende soorten geprefabriceerde accessoires zoals isolatiepanelen, vloeren, plafonds en ook zijkanten voor een meer praktische installatie. Het soort groot opblaasbaar model koelcel is zeer praktisch, omdat deze koelcel licht is en gemakkelijk te vervoeren. Deze positieve of negatieve koelruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt om producten en voorraden op te slaan.

Professionele koelcellen uit één stuk

De koelruimte op aanhangwagen: De monobloc koelruimte heeft twee achterwielen en een bevestiging waarmee hij aan een auto kan worden vastgeketend. Met deze grote professionele koelkast kunt u uw voedsel vers houden wanneer u op reis bent. Deze grote koelruimte is de ideale uitrusting voor restauranthouders die hun ingrediënten moeten invoeren of voor een levering van verschillende bereide gerechten, aangezien deze koelvitrine een grote opslagruimte en een groot volume biedt. Het blijft echter een groot nadeel, want dit toestel is erg kwetsbaar wat de koeling betreft. Aan de stroomkant van de ecoenergietech heeft dit koude toestel verschillende types, maar het is aan u om te kiezen.

De koelvitrine

De koelvitrine is vooral een aanvulling op een professionele koelruimte. Deze kleine koelruimte fungeert immers hoofdzakelijk als keukenkoelcel, zoals een gekoelde vitrine of koeltoog. Bovendien biedt hij, door zijn geringe afmetingen, een zeer beperkte opslagruimte en volgens de mening van de gebruiker gaat het koel- en isolatiesysteem niet lang mee. Deze koelvitrine kan alleen worden gebruikt voor het bewaren van uw dranken en liters water, melk, enz. Maar wat afmetingen, installatie en kracht van de koelvitrine betreft, is deze door zijn volume de ideale bondgenoot van een professionele koelvitrine.

Het kiezen van een koelruimte

Bij de keuze van een professionele koel- of vriescel moet u rekening houden met deze enkele criteria : De hoeveelheid op te slaan producten: u hebt een ruime keuze wat betreft de grootte en de afmetingen van de professionele koelvitrine, want u hebt opslagruimte tussen 200 liter en enkele honderden kubieke meters.

Het te conserverenproduct of levensmiddel: een koelruimte met negatieve isolatie om het in te vriezen levensmiddel te bewaren. Een apparaat met een positief koelsysteem voor andere producten die andere temperaturen nodig hebben voor opslag.

Het vermogen van de koelvitrine: dit hangt af van de positieve of negatieve temperatuur die u nodig heeft voor het bewaren van voedsel. Voor de positieve koude kast ligt het vermogen tussen 400 en 4000 Watt en voor de negatieve kan het vermogen van het koude produkt meer dan 12.300 Watt bedragen. De activiteit: de mobiele, modulaire en opblaasbare koelvitrine is ideaal voor catering, foodtrucks, andere efemere restaurants, enz., terwijl de compacte koelvitrine bestemd is voor de farmaceutische industrie en de catering.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *